Godt nytår

Årets sidste dag, og jeg afsluttede decembers forkølede træning med nytårsløb med løbeklubben. På en morgen, hvor jeg var ualmindelig flad. 10 kilometer med en km stigningsløb og 3,75 km tempoløb indlagt. Det gik bare ikke godt. Jeg var ikke til tempo i dag. Men skoven var smuk, og vi sluttede med champagne og kransekage bagefter.

I går tøsede jeg igennem og droppede min træningstur, men tirsdag løb jeg 65 minutter rundt i Birkerød i et okay tempo. Så i morgen vil jeg løbe en tur i skoven igen. Det bliver nok alene, for løbeklubben løber kl 14, men Alma kommer på besøg i morgen eftermiddag. Og så har vi et døgn sammen. Det er længe siden, hun har overnattet, og jeg ved ikke, hvem der glæder sig mest.

Jeg glæder mig til en hverdag uden for meget frost og sne. Jeg savner mine lange cykelture, og det er bare blevet til for tynd træning hele december. Fra mandag vil jeg også begynde at bruge regionsgårdens træningsrum. Jeg har ikke rigtigt lavet styrketræning, siden jeg flyttede. Jeg savner Sussie, min gamle træningsmakker, men jeg må hellere igang igen. Jeg ved endnu ikke, hvad jeg finder på til sommer, men ligegyldigt hvad, får jeg brug for mere styrke, end jeg har nu.

Mine søde forældre har givet mig og mine søskende en stor kontant julegave, og det redder mit skind i forhold til den astronomiske skattegæld. Jeg får ikke råd til vores Pakistan ekspedition endnu, men en lille bitte ekspedition kunne der måske nok blive råd til nu. Eller et eller andet eventyr et sted i verden. Jeg er begyndt at kigge lidt i mit store atlas.

Men nu vil jeg ønske alle et rigtigt dejligt nytår med fred, lykke og kærlighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.