Kreativ blogger – award

Jeg har modtaget en award! Jeg har fået den af Fru Z, som jeg har udvekslet tips og tricks med om bloggens tekniske finesser. Hun modtog selv awarden for sin evne til konstruktiv flabethed, en evne jeg selv sætter stor pris på hos hende. Mette giver awarden videre til mig, fordi hun synes, jeg er overskudsagtig.  Har egentlig følt mig ret underskudsagtig alt for længe i snetågerne. Men sådan lidt forestilling om mit overskud – ha – det virker. Jeg sluger det råt og tager imod, mens jeg takker og bukker. Og rødmer lidt over Mettes søde ord.

Reglerne er sådan:
1. Man skal vise prisen på sin blog – done
2. Linke til den, man har fået den af – done
3. Skrive syv ting om sig selv
4. Give prisen videre

Så her er syv om mig:
1. Elsker at tage på opdagelse ude i verden. At opleve mangfoldighed og store vidder, og elsker at returnere til den hjemlige ormegård.
2. Har det bedst, når jeg er i super god fysisk form.
3. Kan faktisk godt lide at gøre andre glade – på den lidt overskudsagtige måde.
4. Har glemt alle husmor-dyderne i takt med, at mine unger har forladt reden og har aldrig kunnet folde en serviet kreativt. Men okay – kan godt mixe et spisbart brød, kreere guderetter for vennerne og besad det tidligere jyske mesterskab i desserter.
5. Er dybt og uhelbredeligt konkurrencemenneske
6. Har til min overraskelse været single i mange år – og er til min lige så store overraskelse faktisk ret god til det.
7. Er uforbederligt nysgerrig og får nogen gange rifter og blå mærker på den bekostning.

Reglen siger vist, at man skal give prisen videre til syv medbloggere. Kender jeg overhovedet syv medbloggere? Jeg føler mig stadig en slags ny pige i klassen. Men til en start vil jeg give awarden videre til Karin, fordi hun bruger sin blog kreativt midt i sit vadested, som hun gavmildt deler med os andre. Jeg vil også gerne give prisen til Katrine, fordi hun på sin blog deler sine indre og  ydre kampe med løbeturene i skoven, og fordi hun er et umådeligt positivt væsen. LenaLuna skal også have prisen. Jeg har lige opdaget hendes blog og er helt forgabt. Den er både sjov og indsigtsfuld – og super kreativ. Endelig får Tingstrup prisen, fordi han blogger fra Kathmandu i Nepal, og ikke mindst for sit faste indslag, Ugens rotte.

Tak for prisen. Det bliver i øvrigt Nepal til sommer, men mere om det senere.

4 thoughts on “Kreativ blogger – award

 1. Arrggghhh straks får jeg præstationsangst….:-D Og sikke pæne ord du skriver om mig – eller min blog, søde Helle. 🙂 Jeg leger rigtig gerne med. Hmmmm bliver måske lige nødt til at tænke mig om. Har været fraværende i Blogland de sidste par dage….Busy day at the office. ;-D
  Kh Katrine

 2. Hej Helle,

  Tak for din gode kommentar på min blog her i weekenden. Den blev jeg glad for. Det er dejligt at jeg ikke er den eneste, der mistrives med vinteren og kulde.

  Hvilken vandsport dyrker du? Og hvor meget løber du? Træner du frem til noget?

  Jeg går til kajak i sæsonen, og begyndte at svømme en smule i søerne rundt omkring hvor jeg bor. Men crawl er svært…. det slås jeg med.

  Jeg er ejer af en Mac, som ikke vil indlæse sider lavet i wordpress. Derfor en lidt forsinket hilsen.

  God mandag til dig

  vh Karina

  • Kære Karina
   Velbekomme. Jeg er næsten skrigefærdig. For lige nu vælter sneen igen ned her i Nordsjælland. Og på den anden side kan jeg ikke holde mig selv ud som sådan en vejrbrokker.
   Anyways – det går jo over – engang.

   Jeg løber helst 4-5 gange om ugen, men det har knebet gevaldigt i vinter. Det er første gang nogen sinde, at jeg er blevet så begrænset af vejr og arbejde. De fleste uger bliver det også til 4 gange og omkring 50 km. Jeg trives allerbedst med at løbe 70 km om ugen. Jeg har sat mig for at forsøge at få noget af min hurtighed tilbage, så jeg har nogle mål på både 5 og 10 km for sæsonen. Og så har jeg ladet mig lokke til at stille op i Copenhagen Marathon. Det er første gang, siden jeg var syg, og det bliver en prøvelse, fordi jeg ikke kan løbe det i nærheden af, hvad jeg kunne før.

   Jeg har både roet “baglæns” og kajak, men gør ingen af delene regelmæssigt, siden jeg er flyttet. Jeg håber at kunne finde lidt mere tid til det til sommer. Men det er en kunst, når jeg stikker af hele sommeren. Jeg har også roet lidt på søerne ved Skanderborg.

   Jeg havde en plan sammen med en kollega om at svømme kanalsvømning til august, men nu ser det ud til, at jeg er langt borte på det tidspunkt. Så må måske svømme i Furesøen.

   Mange hilsner
   Helle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.