Uden overskrift

Jeg beklager radiotavsheden her fra min beskedne sendeflade. Jeg er taget til Jylland for at passe lidt på min far og mor. Min mor er syg og på hospitalet, og min far skal ikke sidde alene hjemme. Så nu er jeg her. Det er bedre at bekymre sig sammen. Vi har besøgt min mor på hospitalet et par gange i dag. Jeg har hældt lidt rødvin på herren, så han kan få sig en ordentlig nattesøvn. Og om lidt tager jeg telefonen med i seng. For alle tilfældes skyld.

Det er rart at rykke sammen, når livet deler lussinger ud. Det er også rart at flytte sig fra Birkerød, som pludselig er alt for langt væk fra Jylland. Rart at kunne lave noget middag til min far. Rart at smutte på hospitalet og sige godnat. Og rart at lægge mig til at sove, vel vidende at jeg er tæt på. På vej i søvnen er det rart at stene lige så stille for mig selv til en trist, melankolsk sang, som jeg heller ikke forstår et ord af:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.