Så fint

Se hvad min søde kollega Henriette har lavet til mig. Det er ikke en hue, men en kaffevarmer til min stempelkande, som hun har lavet af filtet uld. Og bare foræret mig den. Det bliver jo en særlig fornøjelse at servere kaffe i fremtiden.

Og jeg har bare cyklet frem og tilbage – plus lidt ekstra i dag. Og så helt sikkert et glimt af en fremstormende anemone i skovbunden.

I morgen tidlig vil jeg løbe på arbejde, så jeg sparer benene med fin samvittighed i dag. Og spiser resterne af påskefrokosten fra i går.

2 thoughts on “Så fint

  1. Den er rigtig fin og hvor er det bare dejligt at få en gave og så hjemmegjort. Okay jeg er ved at få seriøs dårlig samvittighed over ikke at være kommet igang med at løbe og når jeg læser din blog med dit høje niveau, så bliver jeg helt svedt på forhånd. Hvordan kommer jeg igang med at løbe – kan du ikke fiffe os her i blogland, så vi kommer ud på de veje i de der runningsshoes og hvilke skal jeg forresten købe af de der fancy sko 😉 kh Karin

  2. Kære Karin
    Det kan du tro, jeg gerne vil. Jeg kan skrive et lille igangsætter-blog-indlæg 🙂 Jeg har måske også et par gamle artikler liggende, som jeg skrev engang til et andet site. Der kommer mere, når jeg er tilbage fra arbejde (og løbeturen)
    KH Helle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.