Corazon espinado


Fordi man bare skal synge fedt på spansk, og måske se lidt halvlækker ud, så bliver jeg blød som smør og blid som et lam. Fordi den sang er fuld af minder med solskin og varme. Fordi den sang altid kan få min forjagede sjæl til at lande blidt. Og gør mig glad.

2 thoughts on “Corazon espinado

  1. Den gør ganske enkelt, at man starter dagen dansende og smilende. 🙂 Og så synes man endda, at man ligner én af de dansende tøse-piger i baggrunden… Fantastisk hvad et stykke godt musik kan gøre ved den øverste etage…
    En god dag med sol til dig 🙂

  2. Helle,

    Jeg skulle først takke dig for denne god sang, som gør mig også glad. Og hvor fantasktisk at du vil skrive en kapitel til bogen. Jeg håber du nyder at skrive det! Jeg glæder mig til at læser din historie.

    God weekend!

    Tracy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.