Grrrrrrrr…..

Min logistik og lidt til brød sammen. På dag 1 i min udfordringernes uge. Jeg har bemærket i nogle dage, at et eger var knækket i mit baghjul. Men det havde jeg jo ligesom ikke tid til at forholde mig til, vel? Og min forskifter havde også sat sig fast, så jeg efterhånden kun kunne køre i den store klinge, som en anden Bjarne Riis. Men det gik jo.

Indtil i dag. Mit baghjul raslede fælt, da jeg startede hjemmefra i morges. Men Santana i ørerne kurerede hurtigt den mislyd, og afsted gik det. I høj sol. Cykelskuret i Hillerød var proppet med cykler og kasser, så jeg hev Santana ud af ørerne og parkerede udenfor i solen. Og opdagede, at TO eger var knækket. Og at baghjulet var skævt. Oh no! Klokken 12 ville mit møde være færdigt, og mit næste møde skulle starte kl 14 på Bispebjerg Hospital. Og bagefter videre til Rigshospitalet. Og hvad med min cykel???? Christ!!! Hvorfor ender jeg igen og igen i sådan nogen situationer? Jeg spørger bare. (Og i morgen tidlig starter jeg på Bispebjerg – og videre til ansættelsessamtaler hele eftermiddagen i Hillerød – og torsdag hele dagen på Københavns Universitet – og – og – og) Hvis man aner et lille svirp af pressethed, er det ikke helt forkert.

Men der er løsninger på alt (næsten). Jeg klumpsede afsted på min skæve cykel til stationen i Hillerød, og tog den med til Bispebjerg. Her afleverede jeg den til en cykelsmed lige ved hospitalet, og han har den færdig torsdag morgen. Så kan jeg hente den på vej til Københavns Universitet. Og så går det hele nok alligevel. Håber jeg. Imens kan jeg så skumle lidt over, at det bare er fire måneder siden, jeg fik et helt nyt baghjul.

Denne dag skulle alligevel have en sang, som skulle være Corazon Espinado med Carlos Santana, men funktionen med at indsætte videoclip virker (heller) ikke lige nu.  I’ll be back. Er det okay at være en smule bitchy?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.