En uge med udfordringer

Så er startskuddet til en uge lidt ud over de sædvanlige skudt igang. Usædvanlig fordi jeg har mange store arbejdsopgaver, og min arbejdstid kommer til at brede sig langt ud over almindelige timer. Mere end den plejer. Og fra fredag morgen er jeg forældre stand-in for de her to svesker. Jeg har nemlig givet deres forældre en kærestetur til Prag i bryllupsgave.

Fredag morgen må jeg hente hengemte kompetencer frem og aflevere sveske et i vuggestue og sveske to i børnehave på Frederiksberg, før jeg iler til det første møde i Hillerød. Dagens sidste møde er på Gentofte Hospital, og derfra spurter jeg så, så jeg kan hente sveskerne, før klokken bliver 16. Med cykel og sporarbejde på linje E skal det nok blive en underholdende historie til weekendbloggen.

Træningsmæssigt har jeg udnævnt ugen til restitutionsuge. I et marathontræningsforløb er det faktisk en god idé at tage sådan en uge ind imellem, hvor træningen bliver sat lidt ned. Og min træning er jo gået op og op i de sidste uger. Så det er okay, og alligevel en udfordring at finde små hverdagshuller til et par træningsture. Der bliver ikke nogen monsterlang tur i weekenden, men jeg kan nok få sveske-mosteren til at underholde et par timer, mens jeg løber. Hver eneste dag har jeg møder både i Hillerød og i København, og man kan jo igen lade en tanke falde over, hvorfor mon regionens hovedsæse skulle placeres så langt fra centrum. Det når jeg nok ikke at ændre på lige nu. Men trænes skal der. Nu er der ikke længe til det der løb rundt i København.

Jeg startede min kreative træningsuge med at løbe på arbejde. Jeg løb ud ad Kongevejen som sædvanligt og drejede så ind i St. Dyrehave efter kommunegrænsen til Hillerød. Jeg ved ikke, hvad det er med den skov. Jeg har guidet folk i de mest øde og vildsomme steder i verden. Sikkert og uden tøven. Og det lykkes mig gang på gang at fare vild i den lille knold af en skov. Også i dag. Men sikke en morgentur. Jeg kunne stadig mærke en smule i benene efter lørdagen lange tur, men det gik fint, da jeg først var afsted. 17 km i morgensol. Solen varmede allerede der klokken meget tidligt, da jeg lagde fra land. Jeg mødte  mange dyr i skoven, som legede i morgensolen og tog meget lidt notits af mig. Jeg er bare parat til at klø på, når jeg træder ind ad døren på regionsgården sådan en morgen.

2 thoughts on “En uge med udfordringer

  1. Helle, er du bare ikke altid klar til at klø på? Uanset hvad det handler om? 😀 Så dig igen i fint og energifuldt løb op af Kongevejen lidt udenfor Birkerød. Eftersom manden var med i bilen denne gang, havde vi gang i en eller anden samtale om noget helt uvigtigt. Så jeg nåede ikke at få beamet vinduet ned og råbe god tur og vinke til dig. Det må blive næste gang. 🙂 Så når du pludselig ser en tosse hænge halvt ude af et bilvindue, råbende og grinende, så er det bare mig. 😀

    • Nope – jeg har virkelig også dage, hvor Hovedstadens sundhedsvæsen kunne passe sig selv, hvor jeg egentlig godt gad at blive under dynen og læse min bog færdig, eller hvor jeg trasker rundt i nattøj og hængehår en hel dag. Men okay – det er sjældent om foråret.
      Vi ses – lige pludselig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.