24Run billeder

Kender I typen, der altid skal blæse sig lidt op? Det er nemlig mig. Nu har jeg tjekket resultatlisten, og jeg har overhovedet ikke løbet 46 km, – men godt 43. Overdrivelse fremmer forståelsen, eller hvad? Så er det jo ikke sært, at jeg allerede føler mig pænt restitueret. Bortset fra et maveonde, der har holdt mig lidt tæt på badeværelset til morgen. Men jeg lovede billeder:

Starten er gået

Helle W løber første runde hjem

Tracy giver den gas

Facebook lejren

6 seje sild på podiet

Vores overmænd åbner champagne

Hermed mine bedste, bedste anbefalinger til en sand motivationsbooster, udi løb, forstås. Et helt døgn sammen med løbende mennesker, der giver den max gas mest for sjov. Teamspirit i metemål, højt humør, fantastiske pauser, myg, fuglefløjt i skoven, morgengry på lysløjpen, forsikringer om “aldrig mere” – og “vi ses til næste år”. Ømme lår, gnu-duftende løbetrøjer, energidrik i litervis, forbandede bakker, røde kinder og store smil. Og bagefter – wow, hvor var det fantastisk.

8 thoughts on “24Run billeder

 1. Hej Helle

  Super billeder fra løbet. Især det af jer 6 seje sild på podiet. 😀 I ser glade og tilfredse ud og slet ikke trætte.
  Bliver jo næsten nødt til at prøve det. Er der hold, hvor man ikke skal løbe helt så meget som jer? 😉
  God dag til dig.
  Knus Katrine

  • Hej Katrine
   Ja der er 12-mandshold, hvor man løber to timer fordelt over døgnet. Har du en Facebook profil? Så klik ind på Løbeklubben på Facebook og se mere.
   KH Helle

   • Ja da er jeg på FB. OG medlem af Løbeklubben. Jakob har jeg kendt siden han ikke var helt tør bag ørerne, men har ikke sets de sidste mange år. Så den ligger da lige til højrebenet….

 2. Helle,

  Meget fine billeder. Og jeg elsker hvordan du har beskrevet oplevelsen. Det er da rigtig nok med hvor meget du løb. Jeg troede enlig også jeg løb 19 men det var kun 18 omgang. Ja men alligevel. Det var vidst bedre end at sidde på sofaen.

  Tracy

  • Hej Tracy. Ja det var helt sikkert bedre end at sidde i sofaen. Tusind tak for en dejlig weekend. Det var dejligt at være sammen med dig.
   Knus Helle

 3. Hej Helle,

  Jeg synes nu godt du kunne puste dig noget mere op og fortælle hvem på billedet der er dig?? 🙂

  Er du kvinden med hånden i håret?

  Det ser skønt ud? Måske du og Katrine kommer til Viborg?

  Kh Karina

  • Jep, det er mig, der så charmerende står og klør mig i øret (eller håret).
   Desværre kommer jeg ikke til Viborg i år, for jeg er stadig i Nepal på det tidspunkt. Men det kan bestemt kun anbefales. Runderne er lidt længere – til gengæld er de flade.
   KH Helle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.