Undskyld, John Mayer

Man skal vare sig, skal man. Og man skal ikke løbe med løse rygter i blogsbjerg. For en uges tid siden skrev jeg om mine oplevelser i Malmø sammen med Eric Clapton og Steve Winwood. I den forbindelse sjovede jeg mig lidt på bekostning af John Mayer, som jo aflyste sin koncert i København samme aften. Fordi jeg havde læst et eller andet sted, at der gik rygter om John Mayer på bytur i heftig sidevind aftenen før. Og hørte i radionen, at han havde aflyst. Undskyld, altså. Det skulle jeg ikke have skrevet. For i dag blev jeg ringet op af en journalist fra BT, som gerne ville vide, hvorfra jeg havde rygtet. Og det aner jeg jo ikke. Det har jeg i den grad kastet i glemmebogen. En lille notits i et eller andet blad eller noget. Journalisten havde gang i at forfølge selvsame rygte, fordi det åbenbart er hårdhudet. Og så landede han på min blog. Og ringede på min telefon. Scary. Og John Mayer er egentlig bare en pæn fyr, der laver hyggelig popmusik. Ama’r – jeg gør det ikke igen.

2 thoughts on “Undskyld, John Mayer

 1. Seriøst???
  ja ja, blogs har mere magt end som så.
  Tænk hvad du kunne have bildt den journalist ind – at du have mødt John Mayer i Birkerøds rødglødende natteliv, eller noget 😀
  Nu har jeg så hørt (fra BT?!) at det var maden i Forum der gjorde manden syg…

  (ps – SÅ spændende med din tur, altså!)

  • Seriøst, ja. Og jeg blev helt paf, fordi det første jeg ventede var et møjfald fra BT over et-eller-andet-dårligt-resultat-for-behandlingskvalitet-i-Region-Hovedstaden. Men jeg kan godt se, at John Mayers potentielle tømmermænd er langt mere relevante. Maden – wow – seriøst??

   Ja jeg har lidt mylder i maven over den tur ind imellem – på den gode måde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.