What a beautiful morning

Torsdag snørede jeg løbeskoene og løb afsted tidligt på morgenen mod Hillerød. Ved en pludselig indskydelse puttede jeg kameraet i rygsækken og bestemte mig for en hyggelig tur med god tid. Jeg ville tage en serie billeder af morgendanmark, når det er allersmukkest.

Den første del af min morgentur er ikke spændende. Den er gennem Birkerød og videre langs Kongevejen. Kongevejen er et sandt mareridt, mens der er sporarbejde på toglinjen. Enkelte snupper cyklen i stedet for det vanlige tog, men størstedelen sætter sig bag rattet i deres firehjulede. Det er balsam for sjælen, når jeg endelig kan dreje ind i Tokkekøb Hegn efter Blovstrød og forlade trafikstøjen. Værsgo’ – følg med på min smukke morgentur:

Tokkekøb Hegn i morgendisen

Solen begynder at brænde igennem

Heste i morgendisen

Lergraven i Tokkekøb Hegn

Kirkelte - på vej ind i St. Dyrehave

Så er det bare ligeud

Målet er i sigte - her ender skoven

Med sådan en morgentur, hvad skal man så med en bil? Et varmt brusebad, tørt tøj, og jeg er helt klar på en arbejdsdag. Sådan en morgentur får mig til at elske mit lille land.

One thought on “What a beautiful morning

  1. Pingback: Meningsændring | Bekendelser og forbandelser fra en løbeheks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.