Limbo

Det er sært at lande i mit lille danske smørhul. Jeg er glad for at være tilbage. Jeg elsker at være tæt med mine unger igen. Det er fedt at se vennerne, og jeg er så glad for at være tilbage hos mine kolleger i Hillerød. Alligevel bevæger jeg mig rundt i en slags limbo. Med en gennemsigtig skærm mellem mig og verden. For mange indtryk gør mig træt, og skærmen ryger op. Mit lille hus er min hule, som jeg har alt for lidt tid at gemme mig i. Verden kalder. Ubønhørligt.

Og jeg prøver, og jeg gør mit bedste. Mens jeg lover mig selv at give tid. Der har været mange kontraster i mit verdensbillede de sidste par måneder. Jeg har bevæget mig mellem fattigdom og rigdom, mellem ensomhed og fællesskaber, mellem stilhed og larm. Jeg har opholdt mig i den absolutte enkelhed, og er nu tilbage i de endeløse valgmuligheder. Det tager tid at tage det hele ind. Og det tager tid at lade det bundfælde sig. Det er åndeløst at se fem hyldemeter forskellige morgenmadsprodukter og tænke tilbage på morgener med tsampa og buttertea. Hvordan lærer jeg igen at begribe beklagelser over våde kælderrum, når man kommer fra regn, der udløser jordskred og slår mennesker ihjel? Det tager tid.

Så jeg giver tid. Imellem familiefest og arbejde. DHL og biografture. Og så falder min verden sikkert langsomt på plads i mit univers igen

2 thoughts on “Limbo

 1. Det er ikke så let når sjælen først når flyveren nogle dage senere……

  De ting du har set og oplevet tager virkelig lang tid at fordøje, men jeg tror at gennem dine foredrag vil du kunne få bearbejdet mange af indtrykkene.

  Godt du er kommet ud at løbe, der er nu intet som en skov…

  Kh Kirsten

 2. Jeg ville ønske jeg kunne skrive noget klogt…

  Jeg har aldrig rejst ud på den måde som du, men jeg kender godt til det med at tanker/oplevelser og følelser skal have tid til at falde på plads.

  Men det må være svært at komme tilbage til det forkælede Danmark – uden på en måde måske at blive lidt harm?

  Tak for det du skrev vedr. løb og cykling det trøstede mig meget. Følte mig jo som en svækling 🙂

  Hav en god aften

  Kh Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.