England – here we come

Jeg er pakket og klar. Tror jeg. Nu er rygsækken i hvert fald fyldt – med så lidt som muligt. Min læge har givet mig en pille. Én pille – om dagen altså. Som forhåbentlig kan kvæle den hoste, som er ved at kvæle mig. Jeg har hele arsenalet af medicin i tasken.

Om lidt cykler jeg til Kokkedal og tager toget til lufthavnen. Og hvor jeg glæder mig til at gense Yorkshire. Og hvor har jeg en lille bitte smule kriller i maven. Gud ved, hvor langt jeg kan løbe sådan flere dage i træk. Flere gange om dagen. Men vi skal bare nå vores fly hjem igen tirsdag morgen. Vores krav handler kun om at have en god tur. Og måske udfordre mig en lille bitte smule.

Tak for alle jeres kommentarer. Jeg er ikke ligeglad med dem. Men jeg har haft lidt for meget om ørerne den sidste uges tid til at læse ret meget blog. Nu bliver der stille her, men i næste uge kommer der billedreportager fra de nordengelske hedestrækninger. Ha’ det godt så længe.

13 thoughts on “England – here we come

  1. Hey Helle
    Spændende lyder det altså. Og glæder mig til at læse beretning om langtursløb hos Britterne.
    Rigtig god fornøjelse. Godt du har fået lidt stoffer med til at klare lungerne. 🙂
    Knus Katrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.