Godt nytår derude

Hav et forrygende godt nytår derude. Jeg sidder her under dynen med 1 kg jomfruhummer (hummerne på terrassen, altså). Og det er der jo ikke meget grin ved.

Men thanks to Mr. Paracetamol tager jeg mine jomfuhummer under armen og stiger på bussen til Holte og holder noget nytår. Alligevel. Det er simpelthen for tudefjæs-agtigt at melde afbud. Det er for længe siden, jeg har set mine venner i Holte. Og hvad skal man i øvrigt stille op med et helt kilo jomfruhummer? Jeg spørger bare. Jeg bliver nok ikke aftenens festligste indslag. Og jeg tager nok tidligt hjem igen med den der bus. Men jeg kommer.

Og hvad er det med den der nytårsaften? Opreklameret? Overdimensioneret? Men altid fuld af overraskelser. De sjoveste har været de uventede. De uforudsigelige. De anderledes. Som en nytårsaften i 4000 meters højde i Andesbjergene, hvor champagnen nærmest skød sig selv ud af flasken. Der blev ikke meget tilbage at drikke, og det var sikkert godt det samme. Men det var stort at sidde der og glo ud på stjernerne og være lidt ør i hovedet sammen med mine makkere.

Eller som en nytårsaften i det nordlige Argentina sammen med min søn, hvor ingen planer gik som ventet. Vi fandt en fest i Salta. Sammen med 150 andre. Og havde et helt uventet brag af en fest, hvor vi dansede og drak til den lyse morgen. Og vaklede fjollede hjem til vores hostel, mens solen begyndte at vågne.

Eller de stille og hyggelige aftener sammen med venner, som jeg ser for sjældent. Det skal sådan et influenzadyr ikke stille sig helt hinderende for. Så med to paracetamol, et brusebad, lidt festligt tøj og et zip boblevand til dronningen, mon så ikke det går? Et par timer?

Fantastisk godt nytår og kram og tak for det gamle.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

6 thoughts on “Godt nytår derude

 1. Kære søde Helle
  Og et fantastisk, spændende og lykkestundsbringende nytår til dig! Jeg er glad for, at vi mødtes i det gamle år, og vi skal da helt sikkert ses i det nye år også. Det bliver jo så inde i din nye bolig til en eller flere kopper vin og måske en tur i løbeskoene inden?
  Mange kærlige nytårsknus
  Katrine 🙂

 2. Hav et fantastisk nyt aar. Vi er nu naesten 11 timer inde i 2011 og jeg kan berette at indtil videre ligner det 2010 til forveksling. Det bliver nok ikke ved saadan… Haaber vi ses.

  • Kære Jes
   Jeg kan helt sådan uden betænkninger garantere dig, at dit 2011 bliver et markant skift (jeg lurer altså en lille smule på flypriser…..)
   Ha’ et fantastisk nytår
   Knus Helle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.