Lidt om projektarbejde

Ved I, hvad der vejer to tons? Hvad der langsomt hæver skuldrene 1½ meter?

Her sidder jeg. 1½ ton lettere end i morges. Skuldrene er suset ned i skulderhøjde, og maven er i ro. Hovedet boblende let, og min influenza er næsten kureret. 2011 er sgu alligevel startet meget godt. Jeg har sendt mit projekt i høring, har jeg. Med inspiration fra en integrationsminister er høringsfristen to dage. Altså to hele dage. Og så afleverer vi. Og det sidste halve ton letter.

Så har jeg selvfølgelig stadig det andet projekt. Og de andre sager. Og en flytning. Med 60 kasser, der skal pakkes. Og pakkes ud. Og det skal der nok komme lidt klynk over på bloggen. Men det er vand ved siden af det projekt, der skydes af sted på torsdag. Som er af typen “if it doesn’t kill you, it will make you stronger”.

Og jeg sidder jo her. Og tager imod 60 flyttekasser i morgen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 thoughts on “Lidt om projektarbejde

  1. Hvis du falder over bogen om Cleveland Way mens du pakker ned, kan jeg så ikke låne den? Så kan du låne min guide til Haute route hvis du vil.

  2. Jeg kan da godt forstå Birte, det er så bøvlet med indblanding fra folk som faktisk ved noget om det der skal lovgives om.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.