En typisk dag i mit spændende liv

Vågner klokken bullshit om natten med vilje og kravler ud fra hulen under min dyne. Drikker lidt vand og smutter i løbetøj og sko og skynder mig  hurtigt som en ninja ud af døren. Afsted ud i morgenluften på Amager Fælled, hvor man kun møder fugle og andre tosser, der er ude i løbesko. Selvom det næsten er nat endnu. 8-9-10 km – og hjem i brusebad. Morgenmad og madpakke og så afsted på cyklen og de 15 km på arbejde, mens dagen for alvor får øjne.

Arbejder på højtryk 8-9-10 timer og cykler 15 km hjem igen. Springer direkte i løbetøjet og afsted ud over fælleden endnu engang. Nu møder jeg både hunde, cyklister, folk på gåtur, børn der leger, modelflyvere, løbere og andet godtfolk, mens jeg sprinter rundt på stierne. Og er ved at dø af sult.

Og så kommer det spændende. Er jeg for sulten til at gå i bad først? Eller lader jeg det lune vand spule svedlugten af min krop, før jeg kaster mig over køleskabet og voldsnitter grøntsager til min aftensmad?

Og så sker der ikke mere. Så spiser jeg og falder omkuld i flydesofaen og ser åndssvage udsendelser i fjernsynet. Som “Kender du typen?” eller “Hammerslag”.  Eller surfer rundt på andres blogge. Mens jeg langsomt falder i søvn og diskuterer med mig selv, hvornår jeg skal flytte mit legeme ind i det tilstødende lokale. Hvor min seng står klar med dynen.

Og sådan går mine dage så spændende, ik?

5 thoughts on “En typisk dag i mit spændende liv

 1. Det lyder bare så spændende – ja altså ikke den der monstertræning. Det lyder noget hårdt, men du vil helt sikkert blive glad for at have gjort det når du står på en eller anden bjergtop!!!
  Du kan tro jeg skal tænke på jer og sende tanker til noget energi. Specielt når jeg selv løber min marathon debut den 20. er det rart at kunne tænke på at I også kæmper rundt i noget – så føler jeg mig ikke alene. 🙂

 2. Jo, turen bliver virkelig spændende – på den ene og den anden måde, men jeg begynder at glæde mig til noget mere indhold i mit liv.
  Held og lykke med din marathondebut

 3. For satan, pludselig virker mine morgencykelture slet ikke så seje mere. 🙂

  Men hvordan i alverden kommer man også på at holde sådan en slags ferie? Det har fx. aldrig været oppe at vende, når vi har holdt feriefamilieråd..

  • Dine cykelture er seje. Dette er på grænsen til vaaaaaansinn. Og helt udelukket fra familieferieråd. Lader sig kun gøre, fordi mit eget familieferieråd er reduceret til MOI. Og det er mig, der er direktøren.
   Hvordan? Aner det ikke. pludselig var det bare sådan. Og så må man jo træne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.