Afgang

Så havde man lige planer om et par sindsoprivende spændende og provokerende blogindlæg inden afrejse. Men sådan bliver det ikke. I stedet bliver det blot en lille farvelhilsen på falderebet. For om en halv time smutter jeg ud til bussen og tager i lufthavnen. Med en rygsæk, der virker latterligt stor og pakket. Men nu er det sådan. Der er hverken sommerkjoler, læbestift, parfume eller make up i den. Ej heller bøger, fordi jeg har fået min nye Kindle. Hvordan jeg kan presse 2-3 liter vand ned, må vi tage fat på i Chamonix. I morgen tidlig.

Og hvad har jeg så haft så travlt med sådan en feriemorgen? Tak fordi du spørger. Jeg arbejder mig nemlig halvt ihjel, før jeg har gjort alt klar til ferie. Lige nu drømmer jeg om et job, hvor jeg bare kan råbe ‘hej-hej’ og komme tilbage to uger senere. Men nææææ, når man absolut skal fylde sin hverdag med alt muligt udfordrende, så er man halvdød, når ferien indtræffer. Fordi ingen tager sig af nogetsomhelst, mens jeg er væk. Og i går så det ud til, at tre konferencer pludselig hang i en tynd tråd. Alligevel fik jeg sammen med en flok andre dedikerede lavet en brandslukning og reddet det hele på stregen. Så nu kan det ligge og simre, mens jeg er væk.

Jeg har proppet min lille rygsæk med uundværligheder, viklet gaffa om trekkingstavene, sendt mails til familien, ringet til min mor og far, nydt den sidste kop te længe, og gjort hjemmet lidt ryddeligt. Eller – lidt mere ryddeligt. For Vera kommer på koloni i udkants-København sammen med sine forældre og flytter ind her, mens jeg er væk.

Vi melder os ud de næste to uger. Der kommer ingen blogindlæg, ingen billeder, ingen Facebook opdateringer. Men når vi er hjemme den 31 , SÅ skal I få røverhistorier, skal. Og billeder. Fordi jeg helt sikkert bare skal ligge på min sofa og flyde med dameblade og internetsurfing hele den 1. september.

Hav det rigtig godt allesammen. Lad være med at nedlægge regionerne eller andre vilde indgreb, mens jeg ikke kan brokke mig, okay? Vi ses, skrives, høres, og så ser vi, hvor seje vi så synes vi er. Til den tid. I hvert fald kommer jeg til at gå amok i stilletter, læbestift, sommerkjoler (JO), parfume og boblevand. For at opveje to uger i svedigt løbetøj.

5 thoughts on “Afgang

  1. Nogen gange spørger jeg også mig selv om, hvorfor jeg ikke bare har et 8-4 job. Er dog ret sikker på at jeg ville kede mig vandvittigt med det i længden.
    Men måske du kan få udfordring nok uden for arbejde ;-).
    Rigtig god tur til jer begge.

  2. Her får du også lige en “god tur”. Er totalt med på lidt boblevand og møder gerne op med en flaske til at fejre. 😉
    Pas på hinanden og på benene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.