En skamskudt ko

I går formiddags fik jeg besøg af min overbo, som gerne ville låne panodil. Hun lignede  fuldstændig udskidt æblegrød med et hvidt pandebånd om det ømme hoved. Du skal ikke komme tæt på mig, sagde hun, for næsten hele opgangen har været nede med den her flu. Men jeg måtte jo række hende pillerne og tænkte ikke mere på det.

Senere på dagen trak jeg i løbetøjet og løb afsted ud på Kalvebod Fælled. Der var lidt truende skyer i horisonten, men vejret var helt fint. Jeg løb afsted et par timer, og på vejen hjem kiggede jeg efter slåenbuske. Fordi slåengin er en gudedrik. Og så følte jeg mig lidt sært træt i kroppen. Det var nok alle de fødselsdage, tænkte jeg, og løb videre.

Midt i brusebadet kom influenzaen buldrende. Som en tordenstorm gennem koppen. Jeg rystede pludselig af kulde. Alle knogler gjorde ondt. Og jeg pylrede mig færdig.

Og her ligger jeg så som en skamskudt ko. Mens frustrationen over uløste arbejdsopgaver kæmper med feberens rasen. Vil gerne have synd-for tilkendegivelser.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

12 thoughts on “En skamskudt ko

  1. Jeg syntes det er så synd for dig og jeg vil gerne have, at du sender noget synd for tilbage. For jeg er også ramt af feber og tiltagende hjertebanken over alle de ting jeg ikke når på job! Det er ikke sundt at være syg!

  2. Nårh hvor er det synd for dig!! Det er væmmeligt og stygt og uretfærdigt.
    Men du ved godt at du skal lægge dig ned og lade dig være syg til du er helt sikker på at være i bedring – for sådan noge influenza giver som bekendt bagslag hvis det ikke plejes.
    Så væk med arbejdstanker og kun sløve foran fjernsynet…
    Knus og god bedring 🙂

    • Taaak. Jeg har næsten heller ikke gjort noget arbejdsagtigt. Kun lige reddet de værste katastrofer – og sovet og læst og svælget lidt i selvmedlidenhed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.