Om gardiner og stædighed

Sidder bare her og føler mig egentlig ret selvtilfreds, mens der kører en halvdårlig film med Viggo Mortensen i baggrunden. Og jeg nyder et glas varmt gløgg. Af den gode slags.

Og hvad er jeg så selvfed over? Jo, jeg har målt mine vinduer, bestilt rullegardiner på nettet, målt rigtigt, og nu hænger de der. Slut prut med at glo ind, når I går forbi om aftenen. Nu kan jeg stå med bar røv midt i køkkenet, hvis jeg skulle få lyst. This is a day of succes.

Jeg kunne have målt halve centimeter forkert, så gardinerne aldrig ville kunne sidde i de vinduer. Men jeg målte rigtigt. Selv. Og jeg målte det selv, fordi jeg helt tabte underkæben over, hvad en gardinforretning kunne få sig selv til at kradse ind. 7,500 kr for ét sølle vindue. Når jeg møder sådan noget, bliver jeg stædig og påståelig. Så kan jeg sgu selv. Og det ku’ jeg jo så.

Man skal nyde sine succes’er. Og nu bor jeg her lissom. Når der hænger rullegardiner for vinduerne, har man for alvor fast adresse.

Nu glæder jeg mig så til at kunne se ud af vinduerne mod vandet, når jeg engang får vasket den fede saltvandsfilm af, som noget blæsevejr sendte op på mine ruder i sidste weekend.

2 thoughts on “Om gardiner og stædighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.