Mere billedspam fra San Francisco

I vil gerne se flere billeder, ikke? Jeg har nemlig travlt. Jeg er på verdens mest interessante kursus. Sammen med mennesker fra hele verden. Så jeg har travlt med at tie stille og høre efter, og jeg har travlt med at krydsforhøre folk om Colombia, Kenya, Saudi Arabien, Schweiz og alle de andre steder, de kommer fra. Det er simpelthen så interessant, og jeg er skidebange for ikke at udnytte hvert sekund. For lige om lidt er det slut. De rejser hjem. Og jeg skal bare holde ferie. Eller – der bliver en pige fra England, som jeg har en lille ferieaftale med i nogle dage.

Så det bliver flere billeder fra den skøre by i de smukke omgivelser. Jeg skal nemlig ud af døren og på thairestaurant med hele holdet om lidt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.