På elefantjagt i the Mission i San Francisco

The Mission er den bydel i San Francisco, der huser latinobefolkningen. Den er også upcoming som et nyt og eksperimenterende kunstnerisk centrum. Jeg havde fået et tip om særlige områder med graffiti i verdensklasse. Og med blognaboen, Amarorama, hviskende i mit øre og sulten efter nye elefantjagtmarker, drog jeg afsted på den sidste morgen i San Francisco. For at spare en smule tid, tog jeg toget og trådte få minutter senere ud på hjørnet af Mission og 16th Street. Og startede med at gå i en helt forkert retning. Lille bitte Clarion Alley, hvor den berømmede graffiti skulle være, var ikke helt let at finde.

Men graffiti var der alligevel.

Mon jeg fandt Clarion Alley? Og var jagten det hele værd? Hvad gemte the Mission? Og ville jeg finde elefanter til AmarOrama?

Det må I vente med at finde ud af. Jeg tåger rundt i jetlag. Min krop skreg på mad og aktivitet fra kl 03 i nat. Det er værre end at have en baby. Og nu må jeg sove.

2 thoughts on “På elefantjagt i the Mission i San Francisco

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.