Mission graffiti #2

Mission Graffiti fortsatte, og jeg gik tilbage af 16th Street, som jeg havde forvildet mig alt for langt ned ad. Jeg cirklede frem og tilbage i området og vidste ikke helt, hvad jeg skulle holde øje med. Mon kunstværkerne ville gemme sig bag anonyme huse? Mon jeg var helt galt i byen? Og hvorfor tågede jeg i det hele taget rundt langt fra mit hostel, i stedet for at bruge mine sidste timer på at flå nyt tøj ned fra hylderne?

Men vejret var strålende, og – hånden på hjertet – jeg havde købt tøj nok til at fylde kufferten helt ud. Og jeg havde jo lovet AmarOrama… Og pludselig stødte jeg på ham her

Jeg var kommet frem! Modtaget af en blå bamse. Jeg drejede ind ad den lille gyde, Clarion Alley og så mig måbende omkring. Der er ikke så meget at sige. Bare se.

Der var meget mere. Jeg gik rundt og rundt. Kiggede på de arbejdende malere. Studerede detaljer i billederne. Måbede.

Mere i morgen. Mon der dukker en elefant op til AmarOrama?

4 thoughts on “Mission graffiti #2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.