Reklame!

Hvis du alligevel bare skal hænge ud omkring middagsbordet, som du plejer i aften, så gør noget anderledes. Kom en tur ud på Amager Fælled og løb en tur på fem eller ti kilometer. Tag kontanter med til løbsnummeret, det gode humør, vennerne og veninderne og resten af familien. Det bliver sjovt! Og solen skinner!

Læs mere her. Ses vi?

2 thoughts on “Reklame!

  1. Og sikken en god reklame det var – der var stadig ledige startsnumre at få, så vi hoppede flux i løbeskoene og drog mod Amager Fælled. Et fantastisk hyggeligt løb – skøn, skøn stemning, rigtig godt arrangeret – mon ikke også det var Proof of life, der stod for den fantastiske aftensol?
    Tak for det gode tip!

    • Aj, hvor er det dejligt at høre. Ja. der var en rigtig dejlig stemning, og jeg er sikker på, at et eller andet forsyn skaffede godt vejr den aften

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.