Lidt om soldater og en elefant

En halv times tid i bus, og vi er langt ude på noget, som ligner rigtigt land. Og vi er på jagt efter gode overnatningssteder, Alma og jeg. Vi skal nemlig på telttur, og Alma vil ikke sove i en skov. Derfor tog vi bussen forbi Kongelunden til Sydkystpynten, hvor Kongelundsfortet ligger. I højt solskin og med aftensmaden pakket i rygsækken. Sammen med Uno-spil, kaffe og æblejuice samt mit kamera og Almas elefant-bamse.

Kongelundsfortet ligger på den sydligste spids af Amager med udsigt over vandet. I mit tidligere liv, da jeg kunne løbe lidt længere end en time ad gangen, er jeg løbet forbi uden nogensinde at standse. Noget godt er der måske ved at stille de lange løb på pause?

I hvert fald havde vi en fest med at udforske det gamle fort og lave røverhistorier undervejs. Altså når man er fem i Danmark, aner man ikke en skid om krig og soldater. Prøv lige at give en fornuftig forklaring på et fort, hva? Midt i al den smukhed og eventyrlige stier og sære bygninger med hemmelige kighuller.

Og så er der faktisk en lejrplads med shelter og bålplads og det hele. Den tilhører en spejdertrop, og måske man kan få lov at låne et lille hjørne på et tidspunkt for en enkelt nat?

Anyway, vi satte os i græsset og spillede Uno, Inden vi smuttede med bussen tilbage til Sydhavnen.

Og fandt en elefant i busskuret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.