Tidsfordriv og overspring

Jeg er ikke sikker på, at folk fandt, hvad de søgte på min blog i dag. Mens jeg sidder og fifler med  morgendagens tidlige morgenoplæg, kan jeg passende lave overspring over løjerlige googlesøgninger, der har ledt til min lille platform på en ganske almindelig dag i august.

Hvor kan man finde luder i marokko, spørger en måske desperat læser. Og jeg må skuffe dig. Jeg lærte meget i Marokko. Men jeg fandt ikke noget red light district. Og de offentlige badeanstalter er desværre kønsopdelte. Prøv de vestlige strandhoteller.

Japansk aomame hvad betyder det, spørger en anden. Til det kan jeg kun sige – læs bogen, og du får svaret på de allerførste sider. Og det er naturligvis Murakamis 1q84, jeg taler om.

Sjove tegninger af gamle mennesker? Hmmm – jeg er selvfølgelig både gammel og sjov, men jeg tegner dårligt. Prøv hos Stinestregen, HUN kan tegne.

Hvorfor er det godt og have venner? Seriøst. Hvis du må stille netop det spørgsmål til Google, er du ret fucked. Men måske kan min blog berige dig på det punkt. Det ER nemlig godt at have venner.

Lyserød mountainbike. Du er landet rigtigt, men du får den ikke. Den er ikke til salg. Aldrig.

Blok om løbning? Her var du ikke heldig. Hvis det er en blog, du mener. Jeg løber nemlig ikke meget. For tiden. Men med lidt tålmodighed kan det være, at du får mere gevinst med tiden. Som min skade heler.

Måske er jeg heldig med, at jeg går så langsomt, for jeg går mås.. Den sætning er langt over min fatteevne. Men jeg håber du har ret.

Det er dejligt at have en rigtig ven. Ja det er.

3 thoughts on “Tidsfordriv og overspring

  1. Øj du får alle de gode. Alle ovre hos mig, vil meget hellere læse om menstruationskoppen. Det er det, der er allerflest, der søger på hver uge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.