Nydning på klippeøen

Sidder i udkanten af Rønne og fordøjer de sidste uger. Der har budt på arbejde så koncentreret, at jeg ind imellem følte et lille stik i maven. Og et par gange vågnede med tankerne helt drejet ind på noget, jeg skulle skrive. Eller huske.

Sådan noget skal ikke vare ved. Det kan jeg kun klare i afmålte doser. Men det er sidst på året. Deadlines tårner sig op. Sager skal gøres færdige. Og penge skal bruges indenfor budgetåret.

Da Bornholms Hospital inviterede mig til at holde oplæg og tage styring på deres temadag på en fredag, så jeg hurtigt mit snit til at udvide med et weekendophold på en af mine yndlingsøer. Så jeg blev. Og bornholmerne har forkælet mig. De har lånt mig den fineste lejlighed tæt på Rønne. Og udstyret mig med en overdådig kurv med bornholmske lækkerier. Og kastet det smukkeste efterårsvejr efter mig med blå himmel og krystalklar novemberluft.

I morgen tidlig kommer Sofie og verdens mindste Vera. Som på en eller anden måde skal komme igennem turen med larmende propelmaskine. Og så lader det sig jo på ingen måde gøre at bruge timer på at arbejde. Der er lagt op til fuldtidsnydning. Og bornholmerne har lånt os en barnevogn.

Jeg løb en lidt forbudt tur langs kysten. Jeg nåede det, inden tusmørket kom luskende. Og jeg kunne ikke. Jeg kunne ikke løbe på asfaltvejen, når der var den smukkeste sti ved vandet. Vel? Det må den holde til, den hæl.

Jeg kan ikke finde på noget som helst fornuftigt at skrive. Men nu ved I, hvor jeg er.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.