Godt nytår derude

Jeg er i helt uvant grad optaget af mig selv, så det store nytårsswung på bloggen må vente til i morgen. Hvor jeg sikkert også er optaget af mig selv. Men på tømmermandsmåden. Hvor alle ved, at man skriver de bedste og mest positive indlæg.

For nu er det vigtige og eneste gyldige at lægge den nyindkøbte gyldne neglelak med færrest mulige fejl. At finde den helt rigtige kjole frem fra skabet. Spartle influenzaansigtet ud, så det ligner et friskt pust med sunde kinder og røde læber. Rydde terrassen for nytårsfristelser. Og afsted med panodil i tasken, fordi den influenza sender lidt eftertanker i ny og næ. Men ikke tale om at blive hjemme. Jeg tager det med oprejst pande og faker til jeg maker det.

Jeg vil ønske jer alle et godt og lykkebringende nytår. Tak for 2012. 

Jeg vil ønske, at 2013 vil bringe mere fred med sig.

Større overbærenhed.

Mindre fordomsfuldhed.

Større rummelighed, – verden er mangfoldig, og lad det vare ved.

Mere fælleshed. Mindre ego.

Hav en fantastisk aften. Pas på hinanden derude.

IMG_0556

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.