Nytårshimlen

Du er ikke normal, sagde min datter, da jeg stadig let forpustet snakkede med hende i telefonen.

Det står i nytårsreglerne, at jeg skal ud og luftes, så da skihopperne var færdige, skruede jeg mig ud af nattøjet og ned i løbeskoene og daffede afsted med kamera i hånd. Og jeg blev belønnet med de vildeste skybilleder i det milde eftermiddagsvejr.

Og så er det jo meget godt at være ikke normal.

IMG_3973IMG_3977IMG_3989IMG_3980

6 thoughts on “Nytårshimlen

  1. Hun har nok ret – din datter 😉 Det er nok derfor jeg, og sikkert mange andre, følger dig trofast. Du giver os et pust af, hvordan vi også kunne leve. Jeg holder meget af din måde at skrive om det på. Godt nytår til dig og dine.

  2. Du er sej. Jeg er røv-dårlig til at løbe med det, som ligner tømmermænd. Endnu værre; det som er the real thing. Eller når jeg bare er træt-træt-træt. Derfor er det så dejligt at læse om, hvordan du lige gør det. Så kan jeg jo også…. altså næste gang. 😀 Men manner – en smuk tur du fik der på årets første dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.