Små pip fra dynen

Der sker ikke meget her. Jeg måtte kaste håndklædet i ringen i morges og skåne mine kolleger for mine eksplosive nys og hosteanfald. Og da jeg stort set heller ingen stemme havde, og kroppen føltes varmere end helt sundt. Ja så tilbragte jeg dagen under dynen. Og holdt møder over Skype, når jeg ikke slumrede.

Og var lidt forelsket i elefanten fra forleden.

IMG_5949

IMG_5950

IMG_5951

 

6 thoughts on “Små pip fra dynen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.