Sundhedsdage i Øksnehallen

Skal du noget i weekenden? Nej? Så tag en tur i Øksnehallen og mød dit sundhedsvæsen. Jo? Så tag alligevel en tur i Øksnehallen. Region Hovedstaden har flyttet en lille del af væsenet ind i Øksnehallen. Her sker alt muligt. Børn og voksne kan prøve aktiviteter, møde politikerne og lære nyt om krop, sundhed og teknologi. Se hvad fremtidens hospitaler kan komem til at byde på.

Det er gratis at komme ind. Tag en unge i hånden, eller indrøm du er barnlig, og se, når akutlægehelikopteren lander på parkeringspladsen hver dag klokken er 13. Test dit helbred, mød lægerne, smag på ny hospitalsmad, lær førstehjælp, debatter med politikerne, oplev talende robotter, få en priktest, besøg bamsehospitalet, få lagt gips og se nyeste teknologi på fremtidens hospital. Og selvfølgelig er der en ambulance.

Ved du, hvem dine politikere er? Er der noget, du ikke er enige med dem i? Har du forslag til dem? I Øksnehallen kan du møde og diskutere med regionens politikere:
Fredag den 22. marts kl. 13-14: debat om børn og unges livsstil og trivsel
Fredag den 22. marts kl. 14-15: debat om amning
Lørdag den 23. marts kl. 10-12: debat om børn og unge i psykiatrien
Lørdag den 23. marts kl. 13-15: debat om kroniske sygdomme
Søndag den 24. marts kl. 13-15: kræftbehandling af børn og voksne

 Du kan se hele programmet her.
Vi ses, ikke? Kom, kom, kom.

3 thoughts on “Sundhedsdage i Øksnehallen

    • Du hopper da bare på toget og overnatter hos mig! Det er et arrangement af Region Hovedstaden, som gerne vil mødes med folk på en ny måde. Sprøg Region Midt, om de kunne lave noget lignende.

  1. Og det var så super godt! En anden gang skal jeg afsted uden børn, der var meget mere jeg gerne ville have studeret lidt nærmere. Fik også mulighed for at fortælle direktøren for Hvidovre Hospital at han altså har nogle utroligt dygtige sygeplejersker ansat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.