Påskebilleder

Jeg elsker lidt at gå i mine gamle fodspor, når jeg hænger ud med familien og vennerne i Jylland. Jeg springer i løbeskoene og genoplever ældgamle spor. Jeg snuser til gammelkendte naturområder. Jeg går langsomt rundt i Århus, mens jeg jagter påskeæg til trængende børn. Mens jeg indånder luften af den by, der har huset mig i flest år. Jeg drikker kaffe på kendte steder, mens jeg genser gammelkendte venner. Jeg græmmes i hemmelighed over byens forandringer og lukkede forretninger.

Jeg oplever i billeder uden mange ord. Løbeturene langs Gudenåen og Brabrand Sø minder næsten om en slags forår.

IMG_1375

IMG_1370

IMG_1382

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.