Påskestatus

Jeg er gået død i skriftlige udfoldelser. Har siddet og stirret dumt ind i skærmen i et dødsdømt forsøg på at flikke nogle begavede ord sammen. De vil ikke. Ordene. Så der kommer bare en slags status over en påske. Som jo er forbi.

Påsken har været uventet frihed. Der var jo planlagt møder i hverdagene mellem weekenden og den rigtige påske. Der var ting, jeg skulle skrive. Det meste har jeg også gjort. Men møderne blev aflyst, og jeg pakkede mig ind i familie og gamle venner. Som jeg har forsømt længe.

Påsken har været fyldt med varme og kærlige mennesker, påskeæg og dejlig vin. Alt for meget sne og is, men godt med sol. Og endelig noget forår. Og mudder på stierne.

Jeg har siddet i solen. Drukket kaffe under blå himmel. Og fundet foråret på Amager Fælled. Jeg er så klar på noget hverdag. Men skrive om det? Må blive en anden dag.

IMG_1396

IMG_6053

IMG_6058

3 thoughts on “Påskestatus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.