Billeder fra klosterlivet

Jeg trives i klosteret. Selvom jeg normalt afskyr for stor forudsigelighed, nyder jeg min faste plads i den smukke spisesal i Villa Garnier. At min egen serviet ligger på min plads i en kuvert med mit værelsesnummer. At nonnerne hele tiden smiler og klapper mig på ryggen. Det hele. Og at løbe morgentur op på bjerget mens solen står op over Middelhavet.

Det bliver svært at løsrive sig.

20130712-101813.jpg

20130712-102058.jpg

2 thoughts on “Billeder fra klosterlivet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.