Mens vi venter…….#2

Mens vi venter videre på det ene og på det andet, kan vi jo bruge tiden på at kigge på noget overstået ferie. Så langt som jeg kan koncentrere mig om. For var det ikke sådan, at jeg skulle have gået hele vejen over Alperne? Fra Lac Leman til Nice? Og sovet i telt det meste af tiden? Og hvordan gik det? Sendte jeg ikke teltet hjem med posten efter den første uge? Og fik jeg ikke bare gået lidt over halvdelen af turen? Hvordan synes jeg egentlig selv, det gik?

Hånden på hjertet – jeg havde en fantastisk tur. Og hånden op, alle jer, der gerne ville stramme op på lår, baller og mave! Og få både stærke arme og stærke ankler! Og alle jer, der gerne vil øve jer i at leve mindfull(t) og i at være lidt loose med kontrolknappen. I tager bare med Helle på Alpetur næste gang. Sludder, vel gør I ej – I tager selv afsted. Ellers får I ikke det hele med. Det vender jeg tilbage til.

Jeg scorede stærkt på show off kontoen undervejs.

Som da jeg tjekkede ind hos en engelsk familie i Montchavin. Og overhørte fruen sige til sin mand: ‘She speaks excellent english, and she’s in her late thirties.’ Hende kan man kun nærmest elske, og kommer I nogensinde på de kanter for at stå på ski, så tjek ind på Chalet Vanois.

Eller som da jeg overnattede ved den smukkeste bjergsø, godt gemt af vejen dybt inde i en næsten hemmelig dal, Entre le Lac og spiste middag med en flok franskmænd. Som pludselig måtte spørge på gebrokkent engelsk, om jeg var ‘a professional gym teacher or a professional athlete?’

Eller som da værten i det lille Refuge de la Balme efter et af de ret hårde og høje pas sagde: ‘I can see, you’re a climber. You should come back in a month for some perfect climbing.’ Og jeg har jo stort set ikke klatret, siden før jeg var syg og havde en seriøs skulderskade. Men det opgav jeg at forklare.

Større menneske er jeg ikke. Til salg for glatte ord og smiger.

Og så er jeg i øvrigt kommet hjem i skarp fysisk form. Godt hjulpet af den afsluttende uge i de liguriske alper med daglige bjergetaper i løbeskoene. Mere om mindfullness og kontrol i morgen.

IMG_1771

2 thoughts on “Mens vi venter…….#2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.