Verden, altså

Mine forældre er for mange år siden holdt op med at tro på, hvad jeg siger. Når jeg siger noget om, hvor lang tid noget tager.

Derfor kan det jo undre, at min far alligevel spurgte, hvor lang en tur, jeg ville løbe, da jeg snørede skoene sidst på eftermiddagen. Og alle må tro mig, når jeg siger, at jeg mente det, da jeg sagde en lille halv time.

Jeg kan jo ikke gøre for, at verden druknede mig i pænhed, da jeg ramte Gudenåen. Og alle ved, at når verden gør det, kan skoene ikke stoppes. Så bliver de ved. Og ved. Med at løbe videre i alt det pæne. Så stopper tiden. Og jeg løber rundt i en lille vidunderlig tidsboble.

Nåmen, det blev kun til cirka dobbelt så lang tid. Og jeg havde slæbt brænde hele eftermiddagen. Og de kender mig jo. Så det hele passede alligevel.

IMG_2315

IMG_2317

IMG_2322

3 thoughts on “Verden, altså

  1. Ha ha 🙂 Når først skoene løber, så er det med at følge med ❤
    Jeg bruger Multirunner.dk og skulle bare ha' løbet 4 km let løb – men endte med 6 i tempo 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.