Feriefavntag

For tre uger siden skrev jeg et blogindlæg om noget af alt det, jeg ikke forstår – og sluttede med cliffhangeren: fortsættes. Og så forlod jeg internettet. Jeg læste ikke blogs, fulgte ikke med på Facebook og lod Twitter passe sig selv. Bortset fra sporadiske opdateringer fra min færden.

I dag åbnede jeg internettet igen. Jeg åbnede også døren til mit ualmindeligt varme kontor, tog hul på de første møder, og tog fat på at løse de mest påtrængende patientproblemer.

Jeg skal nok fortsætte afsløringerne af alt det, jeg ikke forstår. Først skal jeg lige tage afsked med feriefornemmelsen. Som har haget sig hårdt fast i min krop. Jeg kunne uden problemer tage tre uger mere.

Jeg har nydt en masse tid her:

IMG_4789

Min families sommerhus på Mols, som er til salg. Og hver gang jeg kommer der, er det med en fornemmelse af sidste gang. Jeg elsker stedet og området og er langsomt ved at komme overens med, at stedet bliver nogen andres. Jeg håber, de vil sætte pris på det.

Jeg har løbet de smukkeste ture i Mols Bjerge

IMG_4913

Og jeg har badet og badet og badet. Jeg har omgivet mig med min far og mine børn og resten af familien. Og samlet venner op, jeg har set for lidt for længe.

Jeg fik endelig pudset min cykel af og båret den ned fra loftet. Og jeg sluttede ferien med endnu en tur til Mols, da det gode vejr endelig slog helt igennem. Fra Mols cyklede jeg sydpå til Hou, hvor jeg tog færgen til Samsø for at fejre min svogers 60 år. Efter at have fejret Esthers to år i verden.

IMG_4910

IMG_4925

Og så cyklede jeg hjem, og så var den ferie slut.

IMG_4898

Men ind imellem turene har jeg lavet det her:

IMG_4824

IMG_4846

IMG_4853

Jeg har med stor hjælp fra søde og overbærende venner og fra min søde og overbærende familie – skilt 25 kvadratmeter overdækket terrasse ad. Splittet den i en million dele. Og lukket lys ind i min have og mit hus. Jeg har erkendt, at jeg aldrig bliver en pergola-dame – og brudt det allersidste ned.

IMG_4875

I stedet har jeg fået meget mere have og nyt udekøkken.

IMG_4874

Så mens I andre har slanget jer på all-inclusive hoteller, eller været indebrændte over den kølige sommer, har jeg haft det skidesjovt. Vejret har været perfekt, og jeg nærmer mig at være selvudlært fritidshåndværker. Og alle I, der har stauder, der kan deles, kan godt hoste op med aflæggere til min nye have, så den holder op med at lege byggeplads.

Jeg giver kaffe – eller et måltid med alt godt fra haven

IMG_4936

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.