Når katten er ude spiller musene på bordet

Måske er det en slags hævn for ikke at passe min blog? Måske har jeg været lidt for sløset med sikkerheden? Måske havde jeg bare ikke fantasi til at forestille mig, at nogen ville stjæle min blog? Det er jo bare en lille fritidsblog. Ganske vist får jeg mange reklamehenvendelser fra alle mulige, der vil have mig til at reklamere på bloggen. De bliver høfligt, men bestemt afvist. Og andre gange ulejliger jeg mig ikke rigtigt med at svare.

Men min blog erblevet stjålet. Hvor længe har jeg ingen anelse om, men en venlig henvendelse fra Rebecca fra Rejsebloggen gjorde mig opmærksom på, at min blog nu også lever en parralleltilværelse under navnet Worldtravelmemories. Med en bagmand, der har en mailadresse, der starter med ‘abuse’, og som også på et tidspunkt havde stjålet Rebeccas blog.

Det giver jo ikke mening. Jeg mener, hvad kan udbyttet være af at stjæle min ubetydelige blog? Reklamehenvendelser? Googleklik? Skulle jeg føle mig smigret over, at nogen finder mit lille halvprivate univers værdigt til tilranelse?

Aner det ikke. Jeg har opgraderet mit forsvar på bloggen og er nu lidt spændt på, om mine indlæg fortsat bliver spyttet ud på den falske adresse. Og så modtager jeg gode råd om, hvordan jeg får parrallelbloggen slettet med kyshånd.

Jeg lover at passe min blog bedre. Amar og halshug!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One thought on “Når katten er ude spiller musene på bordet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.