Fjeldferie

Efter nogle uger, hvor jeg næsten ikke kunne trække vejret igennem for travlhed og deadlines, har jeg trukket stikket. Jeg er taget til fjelds. Det bedste sted at trække nyt vejr. Og jeg forstår næsten ikke mit held.

Jeg er taget alene afsted på en grupperejse, hvor jeg egentlig skulle dele værelse med en anden. Nu har jeg været på det her fjeldhotel før, og jeg ved, at en del værelser har dobbeltsenge. Jeg er et rummeligt menneske, men jeg havde bare ikke lyst til at dele seng med et fremmed menneske. Så jeg skrev til rejseselskabet og bad om at få enkeltsenge, hvis jeg skulle dele. De ringede tilbage og sagde, at der ikke var flere almindelige værelser med enkeltsenge tilbage, men at der var et udsigtsværelse. Som kostede 300 kr ekstra.

Og hvad fik jeg? Et kæmpeværelse med plads til fire – helt for mig selv. Og med udsigt over fjeldet. Jeg er tæt på lykkelig.

Og jeg fik den smukkeste start på ugen med frost og høj sol på fjeldet. Der er trusler om plusgrader de kommende eftermiddage, og snemængden er ikke prangende. Men jeg er jo bare mig, så jeg planlægger at tage ud lige efter morgenmaden, så jeg kan nå nogle timer uden varmegrader.

Resten af dagen kan jeg sidde og skrive i mir store rolige værelse. Alt er perfekt, og jeg er taknemmelig. Og jeg bliver aldrig træt af at se på fjeldene og himlen. Nu er jeg træt i hele kroppen efter en lang tur på fjeldskiene. Godnat og tak for restferie.

IMG_7907

IMG_7911

IMG_7913

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One thought on “Fjeldferie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.