Daisy Club

Når jeg cykler bagom ned til min kolonihave, kommer jeg forbi et autoværksted. Der er næsten altid aktivitet på værkstedet, og bilerne bliver parkeret på vejen udenfor. Rundt om værkstedet er der hegn, og en gnaven brun hund giver hals, hvis jeg kommer for tæt på. De laver også forsikringssager, står der på er skilt. 

For enden af værkstedet går en trappe op til første sal. Her er lukket, og vinduerne er dækket af en slags folie. Ved foden af trappen er et lyserødt skilt der står 1B Daisy Club og et telefonnummer. 

Jeg har aldrig set et menneske der. Men i dag var et vindue åbent. 

Hver gang, jeg cykler forbi, tænker jeg på, hvem der mon har lyst til at gå ind ad den dør?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One thought on “Daisy Club

  1. Jeg tror mangen en lysten svend har lyst til qt gå ind gennem døren og op ad trappen, da stedet huser asiatiske kvinder der giver sexuelle ydelser mod betaling.
    Jeg kender ikke stedet men har talt med en der har været der og er blevet betjent af en af de derværende piger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.