Ikke et ord om vejret……..

Jeg lovede mig selv i morges at droppe al min brok over det – vejret. Det blev ikke nemt. Men jeg holder jo som regel, hvad jeg lover. Så ikke et ord om det, vejret.

Lad mig i stedet fortælle, at det lykekdes mig at cykle til Hillerød i morges. Om det er noget, jeg skal være stolt af, eller noget jeg burde forbigå i tavshed, kan jeg ikke helt blive enig med mig selv om. Men jeg gjorde det. Det var ikke helt let, og til tider var det lidt svært at se længere frem end ganske få meter. Jeg kom frem i god behold.

Jeg havde tænkt at tage i Fitness.dk, hvis det-vi-ikke-taler-om blev slemt. Men jeg er jo en nærig-prås, så jeg gik ned i vores træningsrum på regionsgården. Og så løb jeg en halv time på løbebåndet og trænede styrketræning en anden halv time. Det er forfærdelig kedeligt at løbe på løbebånd. Og i vores træningsrum er der ikke engang et tv at kigge på. Til gengæld fik jeg væsentligt mere fart på, end jeg har haft længe i det-vi-ikke-taler-om. Jeg tog en kort tur i romaskinen, som jeg faktisk godt kan lide. Måske fordi jeg er gammel roer. Og selvom der ikke er meget vand omkring en romaskine, synes jeg bevægelserne er så fede. Bagefter lavede jeg noget all round styrketræning. Tiltrængt. Jeg har forsømt den del af min træning enormt, siden jeg flyttede herover. Det er også, fordi jeg er et legebarn – eller bare barnlig. Jeg savner min træningsmakker i Århus. Selvom vi trænede igennem, så det umuliggjorde enhver form for snak, var det rart at være sammen om det.

Bagefter lykkedes det mig at få min cykel med på stationen, og s-toget kørte heldigvis efter planen. Alligevel tog det mig sammenlagt 1½ time at komme hjem. Og jeg siger ikke hvorfor.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.