Stille dage

Fik startet min dag i et helt forkert gear. Vågnede for sent og kunne ikke med overbevisning skubbe kroppen i skynd-dig-mode. Ved ikke, hvad den krop tror, men ferie får den ikke nu. Så nu sidder jeg bare og giver mig god tid alligevel. Spiser min morgenmad og venter på, at regnen stilner af. Det gør ikke så meget. Vi er ikke mange, der møder på arbejde op til påsken. Men jeg har flere projekter med deadlines (what’s new?), og jeg har bedre ting at gemme mine feriedage til. Der er noget rart og hyggeligt ved at arbejde de dage, hvor de fleste holder fri. Der er en særlig ro, og vi har alle undskyldninger for at gøre hverdagen lidt lækker. Telefonerne vil formentlig være stille, og mailboksen er ikke i risiko for bulimi. Kort sagt, arbejdsro.

Det er godt, fordi jeg kan være i telefonkontakt med min far, og jeg får tid til at begynde forberedelserne til min Nepaltur. Jeg skal have aftalt en “praktik-uge” på en af fødeafdelingerne i regionen, og jeg skal finde sponsorer til noget medicin og forbindsstoffer. Måske lidt genopfriskning et par dage på en skadestue? Ingen af delene bliver svært. Kræver bare lidt koncentreret virksomhed. Jeg har været heldig at låne en satellittelefon og en solcelleoplader af to gode venner, så der kan uploades på bloggen og laves rejsebreve, mens jeg er derude.

2 thoughts on “Stille dage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.