Jagten er gået ind

Og det er hverken ræve eller fasaner, jeg jager. Jeg er på boligjagt. Jeg kan næsten ikke bære at tænke på endnu en vinter i Birkerød. Jeg gider ikke fremleje. Jeg vil have et hjem. Sådan et rigtigt et, hvor det kan betale sig at hænge alle billeder op. Hvor det giver mening at pakke alt det hele ud. Jeg vil ud af land-livet. Jeg vil ind og lege med de andre i den store by.

Det har sikkert været fint at bruge et års tid til at pille lidt i min navle i ro og fred. At fordøje de sidste års omvæltninger og strabadser uden for mange forstyrrelser. Men nu er jeg helt parat til at springe ud som socialt væsen igen. Man kan også leve for uforstyrret. Jeg har altid boet sådan, at folk smuttede forbi. At det var hos mig, i mit køkken, vennerne slog sig ned med rødvin og holdt mit kokkeri under opsyn. Sådan vil jeg ha’ det igen. Jeg vil kunne smutte spontant i biografen, jeg vil gå til koncerter. Jeg vil spise brunch med mine unger og hente de små tøsepiger fra børnehaven. Men allermest vil jeg have folk på besøg.

Så nu leder jeg. Har oprettet profiler, nej ikke dating-slagsen, men boligsøgerprofiler. Jeg har opdaget, at man kan bo på Amager og i Sydhavnen. Og alligevel arbejde i Hillerød uden bil. Jeg svarer på annoncer, og jeg tager ud og ser lejligheder. Havde lige glemt, hvor tidskrævende, det er, og hvor hurtig man må være på tasterne. Men jeg har god tid. Jeg vil finde det mest rigtige sted. Jeg har mit lille hus et år endnu. Men er rigtig parat til at flytte inden den næste istid.

Hvis nogen læsere kender til en ledig lejlighed på minimum 75 kvm, som ikke ligger på Vestegnen, og som har noget terasse, altan eller have, så drop gerne en mail. Eller spørg i jeres netværk. Jeg er en ønskelejer af den slags med fast indkomst, uden hjemmeboende børn og slet ingen dyr, uden røg og med en god vilje at investere i noget fællesskab. Jeg har en god musiksmag og spiller sjældent rigtig højt. Jeg kan godt overtales til at feje en trappe engang imellem og skal nok tage min tørn med snerydning, om nødvendigt.

3 thoughts on “Jagten er gået ind

 1. Held og lykke med boligjagten, kan godt forstå du gerne vil ind til byen igen.
  Det længes jeg også efter af og til, og jeg bor endda ret langt ude….
  Mon du så vil være aktiv i løbeklub, når du kommer til staden?
  Glæder mig til vi ses den 7. Hvor langt vil du løbe?

  Kh Karina

 2. Du skal nok finde en bolig – du er en hver udlejers drøm!!!
  Tro mig… efter for nyligt at have stiftet bekendskab med ca. 300 boligsøgende, kan jeg kun konstatere at niveauet for ansøgere er meget lavt…

  Held og lykke – vi holder ørene åbne:-)

  Kh,
  Gitte

  • Ja det var superærgerligt med timingen til jeres lejlieghed. Den gad jeg nu godt have passet på et par år :-). Allerede i eftermiddag skal jeg se lejligheder på Nørrebro og i Sluseholmen, så jeg kommer fint fra start.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.