Kan man bruge sin hjerne op?

Da jeg kiggede ud af vinduet i mit kontor i Hillerød, styrtede det ned med vand udenfor. Jeg havde bikset med noget rigtig svært skriv i flere timer. Den slags skriv, som jeg først havde holdt møde med chefen om hele formiddagen. Med mine udkast, jo. Og kunne faktisk godt bruge at blive blæst godt igennem af noget tør efterårsluft. Men den var våd helt igennem, den luft. Jeg biksede videre, mens luften blev mere og mere våd. Og, okay, så var der ingen vej udenom. Afsted i regnen. Så kan 17 km godt være langt.

Jeg gad overhovedet ikke løbe ud igen i samme regn. Det bliver en morgentur i morgen i stedet. Jeg er brugt op for i dag. Falder i søvn til tv-avisen. Skriver uinspireret blogindlæg. Lukker ned. Der er ikke mere gang i hjernen. Kan man godt sådan bruge den op på en ganske almindelig onsdag?

Og i morgen skriver jeg videre. Både på bloggen og på det svære. Og laver spørgeskema og interviewguide. Og jeg bliver hjemme og gør det. I morgen eftermiddag har jeg nemlig en date med to små tøsepiger til spaghetti og kødsovs med overnatning. Fredagen? Den er da bare streget helt ud til skovture, legeplads og leverpostejmadder.

Over and out. Sov godt derude.

One thought on “Kan man bruge sin hjerne op?

  1. Jeg tror helt klart at man kan bruge hjernen op, bruge dagens kvote…..
    Fornuftigt valg (og heldigt at du kan) at tage lidt hjemmearbejde – og lyder herligt med en ordentlig date! Nyd den!!
    Knus Kirsten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.