I fooled the beast

Eller the beast fooled me. Hvem ved? Men ud kom jeg. Trådte ind af døren ved 17-tiden, gik i zombie-mode og trak løbetøjet på, før en aktiv tanke kunne melde sig. På med pandelygten og ud af døren. Jeg mødte min nabo, som heller ikke havde lyst til at løbe for tiden. Jeg lovede at stikke hovedet indenfor og sige, hvordan det var. Når jeg kom tilbage.

Okay afsted så – ind i den mørke skov. Jeg hørte godt, at de sagde noget i radioen om, at der bare var faldet en lille bitte smule sne. Og selvfølgelig kan der være noget om, at det med snemængder efterhånden bliver et relativt begreb. Men ti centimeter er da noget, ikke? Jeg løb i nærmest jomfruelig sne. De første stier var knoldede og glatte. Jeg skøjtede rundt og måtte slå ud med armene for ikke at ende på halen. Det begyndte at sne igen. Luk dog det hul i himlen, nogen!

Men det blev bedre. Knoldene forsvandt efterhånden, og sneen lyste i sig selv. Mødte faktisk en løber på min vej. Jeg løb ned omkring Stubbe sø, som var dækket af sne med et magisk lys over sig. Fortsatte over Hørsholm Kongevej til Holteafdelingen af Rude Skov. Her var stierne fine, og jeg slog et meget længere sving rundt i skoven. Tilbage omkring Løje Sø og hjem og aflægge rapport til nabo-Martin. Uret havde jeg ikke med. Hvad fartskiven viser på en tur i sne og mørke, er hamrende ligegyldigt. Det går ikke hurtigt. Men jeg var væk i en time og tyve minutter.

Det er SÅ hårdt at løbe i sne. Det er helt anderledes træning. Men jeg tror faktisk, det er god træning. Man får brugt nogle andre muskler. Får stillet helt andre krav til koordination og balance. Da jeg engang i et andet liv trænede sådan seriøst, brugte vi meget tid på at træne koordination og balance. Tsssk – og så ligger det helt gratis lige uden for døren.

Og er der andre derude med drømmene i behold? Jeg løfter lige sløret for, hvad der lige fylder min lille hjerne:

ZANZIBAR


En udsigt fra et hotel, som man svagt kan savne these days


En snorkeltur på åbent hav med min yngste datter og en flok venlige delfiner - i varmt vand


Okay – pludselig virker det hele meget koldere og mørkere – så jeg må hellere vinke farvel til Afrika igen – efter et sidste kig

Elefantflok i Tanzania


Så nu stopper jeg. Inden abstinenserne overmander mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.