Hold my neck

BØH! Der troede I nok, at jeg var blevet eksblogger, hvar? Men nej, jeg har hængt ud henne i the real life. Jeg har holdt lidt ferie fra internettet. Når jeg er ved at arbejde mig ihjel, gider jeg ikke dø på nettet.

Nu er jeg til gengæld lammet af det ondeste hold i nakken, og så fiser jeg omgående ud i cyberspace.

Jeg har en niece, der er smuk og yndefuld. Og klog. Seriøst altså. Hun er ganske atypisk smuk. I vores familie. Nu er hun blevet student, og jeg skyndte mig til Jylland for at fejre hende med familien og hendes studentervenner. Lørdag til brunch i haven med et bjerg af lækker mad. Det holdt tørt, og ingen af de unge havde store stemmer efter flere dages festprogram. Og kors, hvor er de søde. Helt klar på noget liv og fremtid.

Jeg lokkede søster og svoger afsted på løbetur sidst på eftermiddagen. Ud på en af mine gamle ruter fra Århus rundt om Årslev Engsø. En smuk tur rundt om en kunstigt opdæmmet sø, der ligger i forlængelse af Brabrand Sø. Ikke nogen lang tur, men vi havde også maverne fulde af mad.

Hjemme igen lavede vi lidt aftensmad og delte en flaske vin. Én flaske. Til gengæld hed den 7 deadly zins. Og alle 7 landede lige i nakken af mig. Jeg vågnede i nat og var så stiv i nakken, at jeg næsten kastede op. Søster er fysioterapeut og masserede mig kærligt og effektivt senere på morgenen. Stadig var jeg nærmest stivnet. Og jamrende.

Tre timer med bussen er heller ikke bedste kur, så jeg snuppede et par panodil og trak i løbetøjet. Og 1½ time rundt på fælleden fik løsnet lidt på det hele. Det var ikke nogen udpræget rar oplevelse, men nu kan jeg da se en lille smule til venstre.

6 thoughts on “Hold my neck

  1. Lyder som det var en super plan at smutte til nieces studenterkalas. Det sker sgu kun en gang. Og de er skisme så glade og parate til det hele.
    Og man kan jo også blive overraskelsesblogger. I perioder. Sådan med at skrive meget uregelmæssigt. Så ved folk ikke helt, hvornår der er noget nyt?
    Bøh igen. ;-D

    • Faktisk tror jeg, at nakken havde meget godt af at blive bevæget. Det bragte den relativt hurtigt ud af den låste tilstand – suppleret af lidt paracetamol og ipren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.