Snydt igen, linje B

Når man er mig, kan man jo bare give linje B en fuckfinger og hoppe på cyklen og sprinte de 45 km hjem. Det går oven i købet hurtigere. No bullshit, altså. Og så på en dag, hvor solen bagte ned og alle folk smilede stort til mig. Så jeg til sidst måtte se efter, om blusen stod åben. Men nej, de smilede bare. Og jeg smilede selvfølgelig tilbage som en flækket træsko.

Og det var skønt at hilse på Kongevejen og skoven. Og genkende hvert et bump på cykelstien. Fuck, hvor har jeg cyklet hen over dem mange gange. Fuglene fløjtede højt under himlen, så det var en lyst. Min slidte cykel jamrede lidt, men den har fået nye eger og bremseklodser, og vi har aftalt, at den tager en sæson mere. Igen. For pengene er fosset lidt rigeligt ud af min lokale statskasse. Jeg har seriøst svinget det Dankort med lidt for flotte armbevægelser. Ja ja, løb er en billig sport, men løbe ferier er en anden snak. Og jeg har i det hele taget opført mig, som om jeg ikke har fået en pænt højere  husleje. Så nu stopper vi. Blev der sagt. Ingen ny cykel før næste år. Vel?

Men den klarede turen hjem i fin stil, cyklen, og jeg slap for linje B. Og jeg har et langt livs erfaring i at navigere mig ud af økonomisk smalhals. Og jeg har altid råd til at sende mine bidrag efter katastroferne i Afrika. Hvor tørken nu er rykket ind i Uganda.

2 thoughts on “Snydt igen, linje B

  1. He he, det er skønt at cykle, og når man tilmeld er hurtigere end bussen, så bliver smilet bare det større.

    Hvis du er på udgik efter en racercykel/hurtig cykel, så er august måned god. Der skal butikkerne skyde de “gamle” cykler af sådan, at de er klar til næste års modeller. Om det gælder almindelige transportcykler jeg er ikke sikker på.

    Det skal dog ikke opfattes som en opfordring til gældsætning for, at få en ny cykel. I øvrigt er ny kæde og nye hjul ofte nok til, at sætte liv i en cykel.

    • Nej, det er min hverdagscykel, der skal skiftes. Men nu kommer den til at tage en sæson mere.Og den får simpelthen ikke flere nye hjul.
      Jeg har en super racercykel, som kan holde længe endnu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.