Om christianiacykler

Jeg sværger, at jeg aldrig – nogensinde – igen vil sende bandeord og forbandelser efter mødre med christianiacykler. I hvert fald ikke med to børn i. For fuck da, hvor er det svært at få kørekort til sådan en.

Jeg hentede de små tøsepiger sidst på formiddagen. Efter en åndssvag formiddag, hvor jeg drog til byen uden dankort og ikke fik fixet en eneste af de de ti ting, jeg mangler inden afrejse. Som om jeg bare har skidegod tid til det. Men hvad, det er jo først onsdag, vi tager afsted. Og så er det jo så fint at have to tøsepiger. Så man kan lege hele dagen i stedet.

Men den cykel! I tell you. Jeg fik (velfortjente) onde øjne og bandeord i nakken hele vejen ned ad Falkonér Allé. Jeg kunne jo for pokker ikke dreje med det monstrum. Eller jeg kunne godt dreje. Men så kunne jeg bare ikke styre. Når vejen skrånede fik cyklen sit eget liv. Og to tøsebørn vejer godt til, gør de. Men jeg øvede mig. Og øvede mig. Og blev bedre.

Og vi ankom til mit hjem uden skrammer. Jo altså min ære og værdighed havde fået en skramme eller tre. Men efter puslespil, memory, frokost, mumitrolde og en middagslur, vovede jeg os på tur langs vandet til Valbyparken. Som har verdens bedste legeplads. Og nu gik det straks bedre. Som om monstercyklen og jeg var ved at blive en slags venner. Og så legede vi en times tid der og besteg de stejleste skråninger, inden vi kæmpede os op ad Valby Bakke til Frederiksberg. Og klarede alle hjørner til ug og slange.

2 thoughts on “Om christianiacykler

  1. Og hvor er det bare skide f… fantastic, at mormor gider kaste sig ud i at tøjle sådan et vilddyr på tre hjul og slæbe tøsepigerne på legepladsen. Helt ovre i Valby. Over den ene og under den anden bro. Eller var det omvendt? 😉
    I stedet for bare at se den nyeste Disney dvd med dem foran fjerneren.
    Du er bare den bedste mormor. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.