Sådan en mandag – fuld af kærlighed og kvindemagi

Når man nu har været så heldig, som jeg har, at trække verdens bedste unger i det store børnelotteri. Jeg mener, man aner jo ikke, hvad der kan komme ud af den svulmende mave sidst i sådan en graviditet. Det kunne jo være hvad som helst. Og selv om jeg igennem tiden har tænkt, at de måske hylede lidt for meget og ikke passede til flæsekjolerne i børnebutikkerne. Og selv om jeg gang på gang har stået med underkæben smældet ned midt på maven over deres legendariske stædighed. Hvor fik de det fra? Ja så var jeg så heldig at få lige præcis de børn, der passede til mig. Og sådan nogen fantastiske børn, får fantastiske kærester. Og hvem er f.eks. så heldig at have den sødeste svigerdatter, som også har fødselsdag, på min fødselsdag? Hva? Vi deler den nemlig. Som det nu bedst kan passe. I år nåede vi både at drikke champagne sammen, og hun nåede sin kærestemiddag med min søn. Og vi finder på de bedste gaver til hinanden. Jo, det er hende, jeg har inviteret med i Vega og høre Heather Nova.

Og da jeg på kanten af noget hysteri over for meget arbejde i for lang tid, udbrød, at det eneste jeg ønskede mig, var at blive forkælet, – ja så bliver jeg det. Jeg fik en mail med en dato og et bud på at reservere aftenen. Til en hemmelig fødselsdagsoverraskelse. Og hvilken overraskelse. Agnes Obel i DR’s koncertsal. Tre kvinder skabte magi i luften g fyldte hele salen med – ja kærlighed, tror jeg. Jeg flyder over af store ord, og jeg har det egentlig bare sådan helt stille indeni. Fyldt af vellyd. Fra et flygel, en cello og en skotsk harpe. Og en gudsbenådet stemme. Af tre kvinder som indtog hele salen, og som var helt rørte på den generte måde over vores stående applaus.

Jeg vil vist bare pakke mig i seng med alle de følelser, sådan en koncertoplevelse kan vække. Og drømme sødt. Og sende tusinder af tak til min unge og hans kæreste.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.