Feliz Natal

Lissabon tog godt imod os. Med 20 grader og høj sol. Vi labbede det i os og kastede os ud i juleindkøb på portugisisk. Som inkluderer rigelige mængder af portvin i udvalg.

Juleaftensdag startede med en gammel tradition. Nemlig at komme tidligt ud af fjerene, hoppe i løbeskoene og hilse på morgenfuglene. Hvilken fryd at løbe afsted i bare arme og ben. Selvom enhver løbetur i Lissabon bliver til ren bakketræning, fordi ingenting går lige ud. Alt er mere eller mindre stejlt op eller ned.

Jeg fandt en lille park efter tyve minutters op-ad-bakke-løb og nød et fantastisk kig ud over byen og floden. Jeg hilste på enkelte andre morgenløbere og en del morgenfriske unge og gamle mænd. Som fik smilet frem på mit aldrende fjæs, fordi de ganske ublu piftede efter mig. HA, det sker ikke så tit på Amager Fælled.

Men nyd nu bare billederne og drøm om sol og sommer.

20111225-183327.jpg

20111225-183415.jpg

20111225-183426.jpg

20111225-183439.jpg

4 thoughts on “Feliz Natal

  1. Åh hvor ser det dejligt – og varmt – ud. Her stormer og regner det i dag. Rigtig træls vejr. Ikke engang jeg gider gå ret meget udenfor døren. Nyd syden. Dejlig løbetur. Er SLET ikke misundelig.
    Knus 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.