Om at rejse med manér

Der er tavshed på bloggen. Jeg er lidt overvældet over den positive respons, I har givet mig på de sidste to indlæg. Tak for det. Og tak fordi jeg får lov at vælte lidt raseri ud på bloggen i ny og næ. Det gør mig sikkert mere omgængelig ude i virkeligheden.

Men jeg er også lidt travl. Fordi jeg på lørdag igen stikker hen til udlandet. Det er hårdt, jeg ved det, men nogen må jo gøre det. Jeg har fået et kursus i San Francisco simpelthen. Og når jeg nu alligevel flyver så langt og brænder alle co2-kvoter op, så kompenserer jeg ved at blive en uge ekstra. Jeg har nemlig aldrig været i San Francisco, og der er en million ting, jeg gerne vil opleve.

Men det koster at være flyvsk og på opdagelse. Det er bare en måned siden, jeg kom hjem fra Marokko, og i den måned har jeg samlet op fra de to uger, jeg var væk. Samtidig med at jeg forbereder min lille verden på, at jeg forsvinder to uger igen. Det kunne måske blive en vane? Altså den der rytme med to uger ude, fire uger hjemme og to uger ude igen? Jeg pipper meget, meget stille om travlhed. For ikke at tirre misundelsesbjørne unødigt. Og jeg kan jo lide det, kan jeg.

Og jeg ser det for mit indre blik. Mig komme løbende over Golden Gate Bridge. I solskin. Eller løbeture i morgensolen langs havnefronten. Hvor vores temmelig upper-class kursushotel ligger. Og jeg fantaserer videre om Alcatraz og om stejle gader med stor udsigt. Jeg ser mig på besøg i Berkeley, hvor jeg har fået råd om at medbringe en stor pung til nyt tøj. Og på ture til Yosemite og Redwood. Og selvfølgelig en tur langs Big Sur. Nå ja, jeg har jo kun en god uge efter mit kursus…..

Og så løber jeg ind i et helt nyt problem. Jeg har kun en lille kuffert. Og en stor rygsæk. Og den slags hotel er ikke i vane med gamle rygsække. Det går bare ikke med den rygsæk. Jeg er jo for pokker vant til at rejse ret primitivt. Jeg bor enten i telt, i hytter eller på hostel. Jeg kan til nød booke ind på et billigt hotel, hvis jeg trænger til at være alene. Men sådan et, som de selv kalder luxurious? Sådan har jeg kun boet få gange. Det går slet ikke. De fine kjoler bliver jo krøllede i rygsækken, og stilletterne vil prikke hul. Og hvad vil de pæne mennesker, som jeg skal indkvarteres sammen med ikke sige? Det går ikke. Jeg må på Fisketorvet i morgen og investere i en kuffert. En damekuffert med hjul. En motherfucker af en kuffert, hvor alt det, jeg kommer til at købe, kan være i. Så jeg kan ankomme til San Francisco med manér.

Det er store problemer, der tumles med her i Sydhavnen. Men det er hvad der sker, når man skriver blogindlæg efter klokken 23.

10 thoughts on “Om at rejse med manér

 1. Kære Helle,
  Du må gerne låne en kuffert af mig! Det er en slags hybrid taske-kuffert, som både kan begå sig i fint selskab og alligevel ikke ser for fimset ud. Eastpak laver dem, og de er lækre med hjul og håndtag, men kan også bæres som en almindelig taske. 🙂
  Kh Katrine

 2. Uh, det lyder lækkert! Og tænk på de dimensioner bakke træning kan få i San Fransisco 😉
  Nyd turen og kursus – vi glæder os allerede til at høre nærmere!

  • Tak. Jeg lover at spammemed billeder og historier. Og håber, min hæl vil være med til at løbe. Nej jeg gør ej – det bliver den jo bare nødt til.

 3. Er vild med SF og vil gerne tilbage igen. Du må endelig tage billeder, så vi andre kan sukke lidt med :). Tip til kuffert….4 hjul. Det er bare så meget nemmere, at køre rundt med, især u lufthavnene. Rigtig god tur!

 4. Dit heldige asen! San Fransisco er fantastisk, og turen op langs kysten er helt vidunderlig. Og du SKAL da på en løbetur over Golden Gate. Glæder mig, som de andre, til din billedspamning, når du er hjemme igen.
  Kuffert? Ja, det lyder som en god idé. Og det med de fire hjul er smart. Tro mig. Jeg har kun to på vores enlige kuffert. Du kommer jo til at ligne en bizziniz-woman! 😉
  Rigtig, rigtig god tur! Og kursus. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.