Om vrangforestillinger og tvivlsomme selverkendelser

Lige så meget, som jeg elsker at trække i vandrestøvler eller løbetøj, elsker jeg høje hæle, neglelak og feminine outfit. Jeg har en pænt imponerende skosamling og har midlertidigt forbud mod at købe flere. I mine skabe hænger kjoler og fint silketøj, som jeg med stor fornøjelse ifører mig også på hverdage.

De mange gange jeg har været på ekspedition i bjergene og er kommet beskidt og ildelugtende hjem, har jeg fået et akut behov for noget modvægt til alt det praktiske og ikke-så-feminine. Og er nærmest gået amok i stilletter, nylonstrømper og læbestift. Og har pladret parfume ud over min lille krop. Jeg bliver ikke spottet i sportstøj eller outdoor’ish style på stenbroen, med mindre jeg er i løb.

Men jeg glemmer, at den slags ikke egner sig til lange cykelture eller ture over fælleden på jagt efter urter. Derfor må jeg nu endnu engang minde min indre indkøbschef om, at sommerfrakker i sarte lyse farver fremover må være udelukket fra mit repertoire. Der er en grund til, at sort går godt hos mig.

For nu hænger min lyse, fine sommerfrakke til tørre efter vask og febrilske pletfjerningsforsøg. Med en stor og stædig blå plamage på ryggen, som ikke vil score point i kontorlandskabet. Og som en anden Emil-fra-Lønneberg har jeg ikke den fjerneste idé om, hvor den blå farve kommer fra. S-toget? Rygsækken (man cykler ikke med rygsæk i sart sommerfrakke)?

Suk.

6 thoughts on “Om vrangforestillinger og tvivlsomme selverkendelser

  1. Lækket kuglepen i ryksækken ? Hos mig kommer alle den slags blå pletter fra tusch, penne, ect. men jeg er jo også journalist =) og ved at det er en bivirkning jeg må leve med. ALDRIG gå nogen steder uden en pen af en eller anden slags. Der kunne jo komme noget forbi hvor man må lave en note!

    • Jeg tror ikke, det er lækket kuglepen. Kunne nemt have været, fordi jeg også altid er klar til et notat. Ligner mere, at jeg har lænet mig op af en blå væg.

  2. Har det lige præcis som dig – og elsker den kontrast af stinkende løber og pæn kvinde!
    Prøv at smøre opvaskemiddel på og lad det sidde nogen timer, derefter gnider du forsigtigt og vakser. Mælk kan også være et godt middel mod blæk – men mine bedste erfaringer og største mirakler er sket med opvaske middel (altså flydende opvaskesæbe).
    God weekend og knus 🙂

  3. Det er kontrasterne, som gør det. Når jeg har hoppet for meget rundt i “fint tøj”, elsker jeg det praktiske gris-noget tøj. Og efter et par dage i det praktiske og ingen make up, så er jeg klar igen. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.